Pályázóknak / Indul a Neked Zöldül program!

A programsorozatunk első eleme a VárosFa program, melynek keretében partnereinkkel, az Agrárminisztériummal, a Megyei Jogú Városok Szövetségével és az Országos Erdészeti Egyesülettel 10.000 feletti lakosú települések zöldítéséhez, fásításához járulunk hozzá 7.000 sorfával. Először a megye székhelyeket, a megyei jogú városokat és Alapítványunk jövőbeni székhelyét, Esztergomot hívjuk együttműködésre, hogy a tavaszi mintaültetésekkel zöldítsék a településeiket.

Ezzel párhuzamosan indítjuk a regisztrációs és igénylési folyamatot az őszi ültetésekre márciusban. Várjuk azoknak a településeknek a jelentkezését, akik nyitottak a városuk további fásítására illetve partnerek abban, hogy a fiatal generációk további ismereteket szerezzenek a fenntarthatóságról és a környezettudatosságról edukációs programok keretébe. További részletekért kérjük látogasson vissza az oldalra később.

Március elsején hivatalosan is útjára indítottuk a Neked Zöldül programsorozatot. Az eseményen készült videó itt található:


A képek és videó felhasználása a MOL-Új Európa Alapítvány engedélye nélkül tilos.