Hírek / Jószolgálati nagykövet

Pap Dávid és Ónodi EszterÓnodi Eszter színművésznő amióta a nagysikerű Aglaja című filmjében cirkuszi mutatványosként a hajánál lógva égő fáklyákkal zsonglőrködött, még jobban odafigyel életmódjára: rendszeresen fut, tornázik, és amikor csak teheti, kerékpáron közlekedik. A futó-kocogó edzésre szánt idejének hatékony kihasználására Pap Dávid, a MOL Tehetségtámogató Program 18 éves sportolója adott néhány tanácsot a színésznőnek, így nemcsak a kezdeti lelkesedését őrizheti meg, de később akár egy amatőr futóversenyen is részt vehet.

 

„Egy olyan Alapítvány jószolgálati nagyköveteként, amely rengeteg fiatal tehetséget támogat – legyenek azok sportolók, művészek, zenészek vagy éppen kutatók –, elengedhetetlen, hogy én magam is pozitív példát mutassak. A színjátszás mellett mindig próbáltam időt szánni a sportra, hiszen a mindennapi munkám során is nélkülözhetetlen a megfelelő állóképesség. De amióta az Aglajában jobban megéreztem, hogy a fizikai teljesítőképesség mekkora Pap Dávid és Ónodi Esztersegítséget jelent a túlélésben, azóta még többet sportolok. A futás és a kerékpározás ráadásul olyan "népsport", amelybe kellő lelkesedéssel bárki belevetheti magát" - mondta színésznő.

Pap Dávid hozzátette, hogy „mindig az első néhány edzés a legnehezebb, de ha az ember átlendül a holtponton élvezni is tudja a rendszeres sport adta örömöt. Így, hogy a triatlonban egyszerre három sportot űzök – úszok, kerékpározok és futok – soha nem unom meg a versenyzést, a kihívást pedig ma már inkább csak a teljesítőképességem határának feszegetése jelenti. A sportolni vágyók számára pedig csak azt tudom javasolni, hogy mindig reális célokat tűzzenek ki maguk elé, és legyenek kitartóak."

onodi_eszter_es_pap_david_kozosen_edzett.jpgonodi_eszter_es_pap_david_kozosen_edzett.jpgonodi-eszter-z-uj-europ-alpitvny-joszolglti-ngykovete.jpgonodi-eszter-z-uj-europ-alpitvny-joszolglti-ngykovete.jpgfuts-elotti-bemelegites.jpgfuts-elotti-bemelegites.jpgpp-dvid-tncsokt-d--megfelelo-edzeshez.jpgpp-dvid-tncsokt-d--megfelelo-edzeshez.jpg