Helyi Érték Program 2019

A 2019. évi felhívásra összesen 413 pályázat érkezett be négy kategóriában: jövő generációja, kultúra, környezetvédelem és fenntarthatóság, valamint társadalom. A szakmai értékelést követően és a kuratórium döntése alapján 151 pályázat jutott tovább a második körbe, ahol 2020. márciusában a közvélemény dönthette el online szavazataival országosan 54 körzetben, mely projektek nyerjék el az egyenként 500.000 forintos támogatást terveik megvalósításához. A civil szervezetek több mint 70.000 szavazót tudtak mozgósítani szimpatizánsaik között a közel három hetes szavazási időszakban.

A szavazáson részt vett és a végső nyertes projektek bemutatását az alábbi listában találja. A nyerteseket éremmel jelöltük meg.

A második forduló 54 nyertes szervezete mellett a MOL Alapítvány kuratóriuma – a Szavazási szabályzat adta lehetőséget kihasználva - innovációs díjban részesített további hat civil kezdeményezést, amelyek a szakmai értékelésen jól szerepeltek. Így a Helyi Érték 2019 Programban összesen 60 szervezet nyert el 30 millió forint támogatást.

A környezetvédelmi, oktatási, kulturális és társadalmi kezdeményezésekkel a szervezetek közel 40.000 főt mozgatnak majd meg igen jelentős, közel 2000 fős önkéntes szerepvállalásával, akik mellett 674 iskolai közösségi szolgálatos diákot is bevonnak a programokba 2020. december végéig.

Támogatott szervezetek listája (teljes lista, abc sorrendben)

Támogatott szervezetek listája (teljes lista, körzetek szerint)

Keresés
{{ ROW[0].area_id }}. Körzet
Szervezet neve {{ ROW_SUB.organization }}
Palyazat cime {{ ROW_SUB.title }}
telepules {{ ROW_SUB.city }}
Szavazatok {{ ROW_SUB.votes }}
{{ ROW_SUB.voted ?'Szavaztam' :(ROW_SUB.voted_area ?'Szavaztam' :'Szavazok') }}
Tovább az adatlapra